Hei, tonttu-ukot, hyppikää

41,80 

Hei, tonttu-ukot, hyppikää – Tertin energia välipala

Herkullinen ruoka on osa hyvinvointia. Pidä huolta itsestäsi ja terveydestäsi Tertin ravitsevilla ruokatuotteilla. Terveysvaikutteinen pakuri on metsiemme super-ruokaa. Käsin poimituista, suomen luonnossa kasvaneista pakureista valmistettu pakuriyrttitee sisältää runsaasti antioksidantteja ja peittoaa myös ikisuosikki mustikan. Pakurin savuinen maku yhdistettynä lähitilamme kasvattamiin yrtteihin antavat runsaasti elinvoimaa päivääsi. Sekoita teen joukkoon piparminttuhunajaa. Tertin hunajan valmistavat tilan ahkerimmat työläiset, yli 200 000 mehiläisen yhdyskunta. Hauduta ja nauti.

Teehetkeen sopii rapea siemennäkkileipä. Tämä leipomomme herkku on luontaisesta jauhoton. Nauti sellaisenaan tai yhdistä näkkileivän päälle piparminttuhunajaa sekä Kappelin juustolan Ilmeikäs Illusia -sinihomejuustoa.

Vinkki: Voit käyttää teepussia niin kauan kuin siitä lähtee väriä. Yhistä pakuriteehen piparminttuhunajaa sekä sitruunaviipaleita. Kokeile myös jääteetä!

Piparminttuhunaja 200 g

Tertin harjupellon hunajaa ja tuoretta piparminttua. Hunajan runsaan maun salaisuus on kartanon puutarhojen ja ketojen runsas kukkaloisto. Hunaja sopii hyvin jälkiruokiin, juustoille ja teen sekaan.

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Tämä herkku kruunaa juhlavan leipäkorin. Loistava lisuke keitoille, eritoten juuressosekeitolle, murenna keiton päälle tai nauti seurana. Kokeile myös illanistujaisissa dipin kera esim. Tertin kartanon valkosipulidippi. Sopii myös juustotarjottimelle lisukkeeksi.

Pakuriyrttitee

Käsin poimittu, Suomen luonnossa kasvanut pakuri sisältää runsaasti antioksidantteja. Pakuriyrttitee on hieno arominen, yrtein maustettu kofeiiniton juoma kylmänä ja kuumana. Teepussia voit käyttää useamman kerran, niin kauan kuin se antaa väriä. Nauti Tertin hunajan kanssa.

Tuotetunnus (SKU): tertin-energia-valipala Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi, kollegalle tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Tertin siemennäkkileipä
Pakuriyrttitee-pakkaus
Piparminttuhunaja

Saatat myös pitää...