Sirkuileva kesä

45,00 

Lahjapakettiin pakattuna Tertin herkut kaikille aisteille.

Kokonaisuus sisältää Tertin oman leipomon siemennäkkileivän 210 g, tryffelisalsaa 80 g, ruusuhyytelöä 180 g ja ruusukuohun 0,75 l.

Tässä herkkukokonaisuudessa on kaikkea mitä nautiskeluun tarvitsee. Valmista herkullisia canapeita Tertin näkkileipien päälle. Yhdistä kermainen cheddar-juusto, raikas ruusuhyytelö ja aromaattinen tryffelisalma upeaksi makukokonaisuudeksi. Tertin luomuruusunterälehdistä valmistettu ruusukuohu kruunaa makuelämyksen.

Ruusukuohujuoma 0,75 l

"Ikuisesti punasteleva Tertin ruusu"

Käsinpoimituista suomalaisista luomuruusunterälehdistä valmistettu Tertin ruusukuohu on runsaan aromikas ja raikas alkoholiton juhlajuoma. Sopii mainiosti alkumaljaksi  ja nautittavaksi läpi aterian.

Tryffelisalsa 80 g

Sieniperheen superjulkkikset valtasivat Tertin herkkukaupan.

Tryffelit ovat sieniä, jotka kasvavat yleensä läheisessä yhteydessä puun juurien (kuten tammen ja joidenkin pähkinäpuiden) kanssa. Tryffelit ovat erittäin arvostettuja ruokasieniä niiden maun ja aromin takia.

Tertin kartanon Tryffelituotteet tulevat arvostetulta Alban alueelta Italiasta. Tryffelisalsa on erinomainen ystävä uuniperunoille, pasta-annoksille tai leivänpäälle.

Ruusuhyytelö 170 g

Tertti on kuulu ruusuistaan, nyt palan kartanotunnelmaa voi viedä mukanaan esimerkiksi suloisenmakean ruusunterälehtihyytelön muodossa. Suomalaisesta kurttulehtiruususta valmistettu hyytelö sopii lisukkeeksi esimerkiksi aamiaispöytään, jälkiruokien seuraksi sekä ruoanlaittoon.

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Tämä herkku kruunaa juhlavan leipäkorin. Loistava lisuke keitoille, eritoten juuressosekeitolle, murenna keiton päälle tai nauti seurana. Kokeile myös illanistujaisissa dipin kera esim. Tertin kartanon valkosipulidippi. Sopii myös juustotarjottimelle lisukkeeksi.

Tuotetunnus (SKU): sirkuileva-kesa Osasto:

Saatat myös pitää...