Rakkautta ilmassa

45,00 

Ystävänpäivä juhlava -take away menu

Graavia lohta ja karpaloa (G, L)
Haukiskagen ja muikunmätiä (L)
Sampea ja mustaherukkaa (M, G)

***

Savustettua peuraa, omena-calvadoshyytelöä (M, G)
Sorsaconfit (M, G)

***

Maa-artisokkasalaattia (M, G)
Kuohkeaa sienisalaattia (L, G)
Juures-ohrasalaattia (L)
Kartanon riistaa (L, G) tai Muljahduksia apajilta (L, G)
Hunajaiset kasvikset (M, G)
Perunaa (M, G)

***

Ystävänpäiväleivos (L, G)

Suosittelemme menulle Tertin Karu Arki olutta sekä ruusukuohua. Menun mukana helpot esillelaitto- ja lämmitysohjeet. Lisääthän varauksen kommenttikenttään tiedon mahdollisista erityisruokavalioista ja allergioista sekä valitsemastanne pääruoasta. Menun valmistamme aina huomioiden erityisruokavaliot ja allergiat. Menu on saatavana vegaanisena.

Tuotetunnus (SKU): rakkautta-ilmassa-menu Osasto:

Kuvaus

NOUTO TERTIN KARTANOSTA

Osta valmis ystävänpäivän Rakkautta ilmassa -Takea way menu verkkokaupastamme ja nouda Tertistä!

Tilaa ruoat verkkokaupastamme ja nouda paikan päältä Tertin kartanon kahvilaravintolasta valitsemanasi ajankohtana 13.-14.2. välisellä ajalla klo 10-18. Tertin kartanon valmiin ystävänpäivän Rakkautta ilmassa take away menun voit tilata verkkokaupastamme aina 12.2. saakka, kuitenkin 24 tuntia ennen noutoajankohtaa.

Tilatut ystävänpäivän Rakkautta ilmassa take away menut ovat noudettavissa Tertin kartanon herkkukaupasta 13.-14.2. klo 10–18, Kuopiontie 68, 50100 Mikkeli. Voimme myös sopia erillisestä noutoajasta ennakkoon tilauksen yhteydessä. Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse (015) 176 012 tai sähköpostilla [email protected]

Ystävänpäivän Rakkautta ilmassa take away menut ovat noudettavissa vain paikan päältä. Emme postita menukokonaisuuksia. Muut verkkokaupan herkkutuotteet toimitamme postin palvelulla ympäri Suomen.