Porsaita äidin

23,75 

Porsaita äidin – Joulun maut -herkkupaketti

Kinkun parhaat kaverit ovat kartanon perinteikäs hunajakonjakkisinappi ja sopivan tulinen savuchilisinappi. Nämä elegantit herkut sopivat myös hyvin ruoan valmistukseen ja leikkeleiden kanssa. Karu Arki oluthyytelön maltainen maku yllättää kokeneekin nautiskelijan.

Resepti: Joulupäivän herkkuleipä – levitä vaalealle leivälle tai Tertin 140-vuotiaan juurinäkkileivän päälle ohuesti savuchilisinappia, lisää kinkku- tai kalkkunaviipaleita, laita lusikallinen Karu arki -oluthyytelöä ja muutama viipale suolakurkkua. Nauti Tertin Karu arki luomuoluen tai muun suomalaisen lager oluen kanssa.

KARU ARKI oluthyytelö 170g

Kartanon hyytelöperheen tuorein tulokas valloittaa maullaan lihaleikkeleiden ja makkaroiden seurana. Hyytelössä on pääroolissa kartanon oma olut.

Tertin savuchilisinappi 170g

Aromikas savuchilisinappi antaa viimeistellyn maun liha- ja grilliruoille.

Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kylmien lihaleikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunaja-Konjakki Sinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää. Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Tuotetunnus (SKU): porsaita-aidin Osastot: ,

Kuvaus

Anna joululahjaksi itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi joulun parhaat maut. Kartanon joulukorin klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Karu Arki- oluthyytelö
Hunajakonjakkisinappi
Savuchilisinappi

Saatat myös pitää...