Joulun on taas

48,50 

Joulun on taas – Pikkujoulujen parhaat -herkkupaketti

Mielessä pikkujoulut mielitietyn kanssa? Yllätä ystävä tai rakas ihanalla makumatkalla, ja joulun odotus voi alkaa. Valmistat herkullisen ja ruokaisan perunasalaatin Tertin herkkureseptillä, jossa pääosassa Iivarin savumuikut ja vaalea sinappikastike.

Joulun odotuksessa ihaninta on suunnata ajatukset joulun notkuvia herkkupöytiä. Sieltä lainatut juustot ja leikkeleet maistuvat unohtumattomilta Tertin omenacalvadoshyytelön ja hienostuneen hunajakonjakkisinapin kanssa. Suosittelemme suomalaisia juustoja, kuten Kappelin juustolan Lempeä Loreley -valkohomejuustoa ja Jukolan Aito cheddaria.

Juhlavien pikkujouluherkkujen jälkeen lämmin ruusukvittenmarjasta valmistettu talvijuoma ja käsin tehdyt fudget maistuvat hurmaavilta ja tuovat joulun mieliin. Varoitus, fudget saattavat maistua vaikka suoraan purkista!

Talvijuoma 0,5 l

Ruusukvittenin marjasta valmistettu aromikas juoma nautitaan lämmitettynä. Talvijuoma sopii erinomaisesti aperatiiviksi, jouluruokien kanssa nautittavaksi tai mukaan talviretkelle. Mausteena talven makuja.

Valmista Tertin talvijuomasta "Rubiineja hangella" -juoma
1 dl Tertin talvijuomaa
2 cl calvadosta
Vaahdotettua kermaa
Tertin puolukkasokeria

Lisää lämmitetyn ja terästetyn Talvijuoman päälle reilu ruokalusikallinen vaahdotettua kermaa. Sirottele kermavaahdon pinnalle puolukkasokeria.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kylmien lihaleikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunaja-Konjakki Sinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää. Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan pitopöydän suosikkituote vihdoin kotiin vietävänä!

Vanilja fudge 300g

Tertin perinteinen, käsintehty vanilja fudge on herkkusuun parasystävä. Vaniljan ja toffeen sulosointu sopii loistavasti juhlaviin kahvihetkiin ja jälkiruoaksi.

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Tuotetunnus (SKU): pikkujoulujen-parhaat-joulun-on-taas Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Tertin talvijuoma
Hunajakonjakkisinappi
Iivarin savumuikut 210g
Käsintehdyt fudget
Vaalea sinappikastike
Omenacalvadoshyytelö

Saatat myös pitää...