Kuvaus
Savumuikkuohratto resepti:
100g Iivarin savumuikkuja
150g esikeitettyä Harjupellon ohraa
100g kasviksia (fenkoli, purjo, kesäkurpitsa)
0,5dl Tertin sinappikastiketta
0,5dl kerma
3 rkl Tertin sitruunaöljyä
suola, mustapippuri myllystä
30g tuoreita yrttejä maun mukaan (esim. tilli, rakuuna, vuohenputki, maitohorsma)
Valmistus:
Freesaa esikypsennetyt kasvikset sitruunaöljyssä. Lisää sekaan kerma, sinappikastike ja esikeitetty ohra (n.6-8min). Kiehauta. Lisää joukkoon muikut ja yrtit ja mausta suola, mustapippuri. Kiehauta ja kunnes risottomainen aseta tarjolle.
Pakkauksessa 600g. Ainesosat: Ohrasuurimo. Ingredienser: Korngryn. Hinta/ Pris 11.60€/kg.