Jouluyö, Juhlayö

34,75 

Jouluyö, Juhlayö – Napostelupaketti juuri sinulle

Jouluyön napostelupakkaus, jossa Tertin klassikot. Kun kiireet ovat ohitse on ihana pysähtyä nauttimaan  ja ottaa hetki aikaa itselle. Valmista omaan herkkuhetkeen Iivarin savumuikkusuupala. Naposteluherkku syntyy käden käänteessä Kartanon oman leipomon käsin leivotusta siemennäkkileivästä. Levitä näkkileivän päälle vaaleaa sinappikastiketta, asettele muikut päälle ja koristele tillinoksalla. Lämmitä ruusukvittenmarjasta tehty talvijuoma ja nauti.

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan pitopöydän suosikkituote vihdoin kotiin vietävänä!

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Talvijuoma 0,5 l

Ruusukvittenin marjasta valmistettu aromikas juoma nautitaan lämmitettynä. Talvijuoma sopii erinomaisesti aperatiiviksi, jouluruokien kanssa nautittavaksi tai mukaan talviretkelle. Mausteena talven makuja.

Valmista Tertin talvijuomasta "Rubiineja hangella" -juoma
1 dl Tertin talvijuomaa
2 cl calvadosta
Vaahdotettua kermaa
Tertin puolukkasokeria

Lisää lämmitetyn ja terästetyn Talvijuoman päälle reilu ruokalusikallinen vaahdotettua kermaa. Sirottele kermavaahdon pinnalle puolukkasokeria.

Tuotetunnus (SKU): napostelupaketti-jouluyo-juhlayo Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Siemennäkkileipä
Iivarin savumuikut 210g
Vaalea sinappikastike
Talvijuoma

Saatat myös pitää...