Makujen kimara

38,25 

” Kaikilla mausteilla “

Joulupöydän parhaat maut yhdessä paketissa.

Lisää kinkun tai kalkkunan kanssa hunajakonjakkisinappia, yhdistä katajanmarjahyytelö kalaruokien kanssa, Karu arki oluthyytelö sekä mustaherukkahyytelö loistavat leikkeleiden kanssa ja omenacalvadoshyytelö on juustopöydän kuningas.

Mustaherukkahyytelö 170 g

Riistaruoilla on Tertissä pitkät perinteet. Omista mustaherukoista keitetystä hillosta Hilma emännöitsijä taikoi herraskaisemman lisäämällä siihen kardemummaa. Mustaherukkahyytelöä tarjotaan riista- ja linturuokien seurana sekä jälkiruokiin.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Kokeile Tertin kartanon hunajakonjakkisinappia kylmien leikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunajakonjakkisinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää.

Katajanmarjahyytelö 170 g

Ginillä maustettu katajanmarjahyytelö on täydellinen kumppani graavikaloille ja lihaleikkeleille. Kokeile alkupaloiksi katajanmarjahyytelöllä marinoitua lohta. Tämä herkku tarjoillaan perinteisesti Tertin näkkileivän kera.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

KARU ARKI oluthyytelö 170g

Kartanon hyytelöperheen tuorein tulokas valloittaa maullaan lihaleikkeleiden ja makkaroiden seurana. Hyytelössä on pääroolissa kartanon oma olut.

Tuotetunnus (SKU): makujen-kimara Osasto:

Kuvaus

Makujen kimara -herkkupaketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja makuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon mustaherukkahyytelön 170 g,hunajakonjakkisinapin 170 g, katajanmarjahyytelön 170 g,omenacalvadoshyytelön 170 g ja Karu arki -hyytelön 170 g.

Paketin mukana suosituksia tarjoiluun.

Saatat myös pitää...