Makoisa teehetki

52,55 

Vietä teehetki kuin englantilaisessa kamarissa!

Puutarhamarmeladi 300 g

Kartanon kahvipöydässä on aina perinteisesti tarjottu kotitekoisia marmeladeja, jotka on valmistettu perinteisiä reseptejä noudattaen. Puutarhurinmarmeladit tarjoavat pihan parhaiden makujen antimia!

Ruusumarmeladi 300g

Kartanon ruusumarmeladissa on maku kuin suoraan kukkivasta ruusukeitaasta. Kaunis vaaleanpunainen väri ja hento vaniljan maku täydentävät karkkiunelman.

Iltatee 100 g

Illalla on aika rauhoittua päivän kiireistä ja nautti kupillinen rentouttavaa illanrauhateetä. Nauti tee Tertin kukkaishunajan sekä käsintehtyjen marenkien kanssa.

Haudutusaika 2-3 minuuttia.

Ruusutee 100 g

"Kesän maku parhaimmillaan"
Pohjana vihreä tee jonka maustaa ruusun terälehdet, minttu ja hitunen vaniljaa.

Aamutee 100 g

Aikainen lintu madon nappaa! Kaikkien aamuvirkkujen ystävä on piristävä marjainen teesekoitus. Haudutusaika 2-5 minuuttia.

Kukkaishunaja 200 g

Tertin kukkaishunajan salaisuus kartanon puutarhan ja ketojen runsaskukkaloisto. Oman maan mehiläisten hunaja sopii teehetkiin, ruoanlaittoon ja nautittavaksi Tertin illanrauha- ja aamuvirkkuteen kanssa. Säilytetään huoneen lämmössä.

Piparminttuhunaja 200 g

Tertin harjupellon hunajaa ja tuoretta piparminttua. Hunajan runsaan maun salaisuus on kartanon puutarhojen ja ketojen runsas kukkaloisto. Hunaja sopii hyvin jälkiruokiin, juustoille ja teen sekaan.

Tuotetunnus (SKU): makoisa-teehetki Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Tuotepaketti sisältää Tertin ruusuminttu-, ilta- ja aamuteet 100g, ruusu- ja puutarhamarmeladin 300g sekä kukkais- ja piparminttuhunajan 170g.