Makoisa teehetki

54,55 

Vietä teehetki kuin englantilaisessa kamarissa!

Puutarhamarmeladi 270 g

Kartanon kahvipöydässä on aina perinteisesti tarjottu kotitekoisia marmeladeja, jotka on valmistettu perinteisiä reseptejä noudattaen. Puutarhurinmarmeladit tarjoavat pihan parhaiden makujen antimia!

Ruusumarmeladi 270 g

Tertin kartanon ruusumarmeladi valmistetaan käsin suomalaisista raaka-aineista. Kartanon ruusumarmeladissa on maku kuin suoraan kukkivasta ruusukeitaasta. Laadukkaat marmeladit kruunaavat herkkuhetken ja sopivat loistavasti myös lahjaksi!

Tertin marmeladit ovat gluteiinittomia ja laktoosittomia.

Iltatee 100 g

Illalla on aika rauhoittua päivän kiireistä ja nautti kupillinen rentouttavaa illanrauhateetä. Nauti tee Tertin kukkaishunajan sekä käsintehtyjen marenkien kanssa.

Haudutusaika 2-3 minuuttia.

Ruusutee 60 g

"Kesän maku parhaimmillaan"

Tertin ruusuminttuteen pohjana vihreä tee jonka maustaa ruusun terälehdet, minttu ja hitunen vaniljaa.

Maku & haudutusaika
Raikas, ruusunterälehtinen, yrttinen, hennon vaniljainen. Nauti sellaisenaan tai Tertin kartanon kukkaishunajan kanssa. Haudutusaika 2-5 min.

Aamutee 100 g

Aikainen lintu madon nappaa! Kaikkien aamuvirkkujen ystävä on piristävä marjainen teesekoitus. Haudutusaika 2-5 minuuttia.

Kukkaishunaja 200 g

Tertin kukkaishunajan salaisuus kartanon puutarhan ja ketojen runsaskukkaloisto. Oman maan mehiläisten hunaja sopii teehetkiin, ruoanlaittoon ja nautittavaksi Tertin illanrauha- ja aamuvirkkuteen kanssa. Säilytetään huoneen lämmössä.

Piparminttuhunaja 200 g

Tertin harjupellon hunajaa ja tuoretta piparminttua. Hunajan runsaan maun salaisuus on kartanon puutarhojen ja ketojen runsas kukkaloisto. Hunaja sopii hyvin jälkiruokiin, juustoille ja teen sekaan.

Tuotetunnus (SKU): makoisa-teehetki Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Tuotepaketti sisältää Tertin ruusuminttu-, ilta- ja aamuteet 100g, ruusu- ja puutarhamarmeladin 270 g sekä kukkais- ja piparminttuhunajan 170g.

Saatat myös pitää...