Kartanon lisukkeet

34,00 

Tertin lisukkeet maustaa ruoan kuin ruoan. Yhdistä kartanon klassikkomaut kotikeittön liha- kala- ja kasvisruokiin. Kokeile myös rakuuna- ja omenacalvadoshyytelöä juustojen kanssa. Lisukekokonaisuus on myös mukava lahja lähimmäiselle.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kylmien lihaleikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunaja-Konjakki Sinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää. Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Mustaherukkahyytelö 170 g

Riistaruoilla on Tertissä pitkät perinteet. Omista mustaherukoista keitetystä hillosta Hilma emännöitsijä taikoi herraskaisemman lisäämällä siihen kardemummaa. Mustaherukkahyytelöä tarjotaan riista- ja linturuokien seurana sekä jälkiruokiin.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Katajanmarjahyytelö 170 g

Ginillä maustettu katajanmarjahyytelö on täydellinen kumppani graavikaloille ja lihaleikkeleille. Kokeile alkupaloiksi katajanmarjahyytelöllä marinoitua lohta. Tämä herkku tarjoillaan perinteisesti Tertin näkkileivän kera.

Rakuunahyytelö 170 g

Tertin rehevän yrttitarhan innoittamaa on myös rakuunahyytelö, jonka pehmeä maku sopii yhteen liha- ja kasvisruokien kanssa.

Tuotetunnus (SKU): kartanon-lisukkeet Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hunajakonjakkisinappi 170g, mustaherukkahytelö 170g, omenacalvados 170g, katajanmarjahyytelö 170g ja rakuunahyytelö 170g lahjalaatikossa.