Kaikille aisteille

76,40 

Lahjapakettiin pakattuna Tertin herkut kaikille aisteille.

Kokonaisuus sisältää Tertin oman leipomon siemen- ja juurinäkkileivän 2 x 210 g, Iivarin savumuikut 200 g, tryffelisalsaa 80 g, ruusuhyytelöä 180 g, vaalean sinappikastikkeen 250 g, omenacalvadoshyytelön 180 g ja hanhenmaksamaussen 125 g.

Tässä herkkukokonaisuudessa on kaikkea mitä nautiskeluun tarvitsee. Valmista herkullisia canapeita Tertin näkkileipien päälle. Yhdistä hanhenmaksamousse omenacalvadoshyytelön kanssa, savumuikut ja vaalea sinappikastike ja juusto, ruusuhyytelö sekä aromikas tryffelisalsa. Nämä makuparit ovat vertaansa vailla.

Tertin näkkileivät

Kaksin parempi! Tämä paketti on näkkileivän ystävän valinta. Mukana Tertin oman leipomon klassikko näkkileipä ja rapean herkullinen siemennäkkileipä.

Ruusuhyytelö 170 g

Tertti on kuulu ruusuistaan, nyt palan kartanotunnelmaa voi viedä mukanaan esimerkiksi suloisenmakean ruusunterälehtihyytelön muodossa. Suomalaisesta kurttulehtiruususta valmistettu hyytelö sopii lisukkeeksi esimerkiksi aamiaispöytään, jälkiruokien seuraksi sekä ruoanlaittoon.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Hanhenmaksa- tryffelimousse 125g

Hauhalan hanhitilan vapaana kasvaneiden suomalaisten hanhien maksamousse maustettuna tryffeliöljyllä. Suussasulava mousse on erityisherkku, joka maistuu parhaiten Tertin oman leipomon näkkileivän ja omenacalvadoshyytelön kera.

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan kestosuosikki Iivari isännän savumuikut. Nauti sellaisenaan laivän päällä, yhdistä Tertin vaalean sinappikastikkeen kanssa tai valmista makoisa savumuikkuohratto.

Tryffelisalsa 80 g

Sieniperheen superjulkkikset valtasivat Tertin herkkukaupan.

Tryffelit ovat sieniä, jotka kasvavat yleensä läheisessä yhteydessä puun juurien (kuten tammen ja joidenkin pähkinäpuiden) kanssa. Tryffelit ovat erittäin arvostettuja ruokasieniä niiden maun ja aromin takia.

Tertin kartanon Tryffelituotteet tulevat arvostetulta Alban alueelta Italiasta. Tryffelisalsa on erinomainen ystävä uuniperunoille, pasta-annoksille tai leivänpäälle.

Tuotetunnus (SKU): kaikille-aisteille Osasto:

Saatat myös pitää...