Juhla verraton

126,00 

Juhla verraton – Joulun parhaat herkut -paketti

Kaikki juhlaan! Juhlapöydän parhaat sopivat nautiskelijoille, sillä pakkauksessa on kaikki mitä herkkuillalliseen tarvitsee. Aloita illallinen helpoilla ja maukkailla suupaloilla. Tertin oman siemennäkkileivän päälle valmistat ihanat alkupalat hanhenmaksasta. Asettele mousse näkkileivän päälle ja mausta tryffeli öljyllä. Lisää pieni lusikallinen omenacalvadoshyytelöä ja korista yrtein. Rouskis! Iivarin savumuikut ja vaaleasinappikastike maistuvat yhdessä sellaisenaan, tai siemennäkkileivän päällä.

Pääruokana maistuu myös Marsalkka Mannerheimin mieliruokiin kuulunut Vorschmack, joka tarjoillaan perinteisesti suolakurkun, punajuurten ja smetanan kanssa. Mukana helppo ohje Vorschmackin lämmitykseen. Lisää annokseen Tertin kukkaishunajaa, jotta saat ihanan suolaisen ja makean harmonia annokseen. Tertin hunajan valmistavat tilan ahkerimmat työläiset yli 200 000 mehiläisen yhdyskunta. Näillä pörriäisillä on käytössään yli 200 kukka- ja yrttilajiketta sekä 50 hehtaarin luomumetsä, ja sen maistaa.

Hunajakonjakkisinappi maistuu juhlapöydän kinkun tai kalkkunan kanssa. Tarjoile omenacalvadoshyytelöä juustojen ja leikkeleiden kanssa sekä lisää alkupaljon päälle.

Juhlan kruunaa Tertin ruusukvittenmarjasta valmistettu lämmin talvijuoma sekä ruusutuoksukynttilä, joka tuo kotiisi elegantin ja hienostuneen hennon ruusuntuoksun. Juhlat voi alkaa!

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Vorschmack 400g

Vorschmackilla on arvokkaat perinteet suomalaisessa ruokakulttuurissa. Tämä Marsalkka Mannerheimin herkkuruoka sopii niin arkeen kuin juhlapöytäänkin. Nautitaan lämmitettynä, tarjoillaan etikkapunajuuri- ja suolakurkkukuutioiden sekä smetanan kera.

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan pitopöydän suosikkituote vihdoin kotiin vietävänä!

Talvijuoma 0,5 l

Ruusukvittenin marjasta valmistettu aromikas juoma nautitaan lämmitettynä. Talvijuoma sopii erinomaisesti aperatiiviksi, jouluruokien kanssa nautittavaksi tai mukaan talviretkelle. Mausteena talven makuja.

Valmista Tertin talvijuomasta "Rubiineja hangella" -juoma
1 dl Tertin talvijuomaa
2 cl calvadosta
Vaahdotettua kermaa
Tertin puolukkasokeria

Lisää lämmitetyn ja terästetyn Talvijuoman päälle reilu ruokalusikallinen vaahdotettua kermaa. Sirottele kermavaahdon pinnalle puolukkasokeria.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kylmien lihaleikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunaja-Konjakki Sinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää. Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Kukkaishunaja 200 g

Tertin kukkaishunajan salaisuus kartanon puutarhan ja ketojen runsaskukkaloisto. Oman maan mehiläisten hunaja sopii teehetkiin, ruoanlaittoon ja nautittavaksi Tertin illanrauha- ja aamuvirkkuteen kanssa. Säilytetään huoneen lämmössä.

Hanhenmaksa- tryffelimousse 125g

Hauhalan hanhitilan vapaana kasvaneiden suomalaisten hanhien maksaamousse maustettuna tryffeliöljyllä. Suussasulava mousse on erityisherkku, joka maistuu parhaiten Tertin oman leipomon näkkileivän ja omenacalvadoshyytelön kera.

Tryffeliöljy 50ml

Tertin hienostunut tryffeliöljy tuo voimakkaan tryffelin maun ruoka-annoksiin. Öljy sopii loistavasti pastoille ja merenelävien kanssa nautittavaksi!

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Tuotetunnus (SKU): joulupoydan-parhaat-juhla-verraton Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Siemennäkkileipä
Vorschmack
Iivarin savumuikut
Tertin talvijuoma
Omenacalvadoshyytelö
Ruusutuoksukynttilä
Hunajakonjakkisinappi
Kukkaishunaja
Hanhenmaksamousse
Tryffeli öljy
Vaaleasinappikastike

Saatat myös pitää...