Hyvän olon majoituspaketti

346,00 

HYVÄN OLON MAJOITUSPAKETTI

Rentoutujan majoituskokonaisuus sisältää yöpymisen kahden hengen saunallisessa huoneessa, tervetulomaljana ruusukuohu (saatavana alkoholiton vaihtoehto), niskahartiahieronnan kahdelle (2 x 30min) hotellihuoneessa, iltapalamenun toimitettuna huoneeseen ja hyvän olon aamiaisen.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortit maksetaan verkkokaupassa ja lähetetään pyydettyyn osoitteeseen. Lahjakortin käyttöä saatetaan rajoittaa kesä- ja joulusesongilla, tai varaustilanteen mukaan. Huomioithan, että hieronta vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan. Majoitus varattavissa 5 vrk ennen majoituksen alkua.

Tuotetunnus (SKU): hyvan-olon-majoituspaketti Osasto:

Kuvaus

” Punainen aittarivistö kätkee sisälleen ainutlaatuisen tunnelman ja palan kartanohistoriaa “

Tule nauttimaan aidosta kartanolomasta, joka on suunniteltu nautiskelijoille. Kuusi viihtyisää ja uniikkia hotellihuonettamme palvelevat Teitä ympäri vuoden.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivämäärästä. Lahjakortti maksetaan verkkokaupassa ja pahvinen lahjakortti lähetetään pyydettyyn osoitteeseen. Lähetykset ovat perillä noin 1–3 arkipäivän sisällä.

Voit tilata täältä pdf-lahjakortin suoraan omaan tai lahjan saajan sähköpostiin. Lahjakortti siirtyy toivottuun sähköpostiin heti maksutapahtuman jälkeen.

Saatat myös pitää...