Joulupukki matkaan jo käy

32,80 

Joulupukki matkaan jo käy – Aamun voimaa -herkkupaketti

Aamun avaus kartanon tyyliin! Päivän tärkein ateria on aamiainen. Aloita aamu raikkaalla voimajuomalla, joka on valmistettu Tertin luomumetsän käsin poimituista kuusenkerkistä. Kerkkä sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja.

Tertin voima aamuun kuuluu lisäksi oman pellon ohrasuurimoista yön yli haudutettu ohrapuuro. Lisää puuron päälle Tertin kukkaishunajaa ja marjoja tai nauti sellaisenaan. Mukana puuron valmistusohje.

Aamuteen marjaiset aromit sekä kukkaishunajan maukkaus luovat unelmien aamuteen. Tertin hunajan valmistavat tilan ahkerimmat työläiset yli 200 000 mehiläisen yhdyskunta. Näillä pörriäisillä on käytössään yli 200 kukka- ja yrttilajiketta sekä 50 hehtaarin luomumetsä, ja sen maistaa.

Tämä on aamuun energiaa antava makupaketti!

Kuusenkerkkä voimajuoma 0,33 l

Nauti piristävä tuulahdus metsän makua! Ravintorikas kuusenkerkkäjuoma sisältää A- ja C -vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Voimajuoman voi nautia kylmänä tai kuumana. Voimaa luonnosta!

Kukkaishunaja 200 g

Tertin kukkaishunajan salaisuus kartanon puutarhan ja ketojen runsaskukkaloisto. Oman maan mehiläisten hunaja sopii teehetkiin, ruoanlaittoon ja nautittavaksi Tertin illanrauha- ja aamuvirkkuteen kanssa. Säilytetään huoneen lämmössä.

Ohrasuurimot 600g

Ohrasuurimot tehdään huolellisesti kuoritusta, tarkoin valitusta Tertin harjupellon ohrasta. Etiketissä mukana kartanon haluttu aamiaispuuron resepti. Lisää aamiaispuuroon Tertin puolukkasokeria.

Aamutee 100 g

Aikainen lintu madon nappaa! Kaikkien aamuvirkkujen ystävä on piristävä marjainen teesekoitus. Haudutusaika 2-5 minuuttia.

Tuotetunnus (SKU): aamun-voimaa Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Voimajuoma, kuusenkerkkäjuoma
Kukkaishunaja
Aamunvirkkutee
Harjupellon ohrasuurimot ja resepti

Saatat myös pitää...