Kartanon pääsiäispöytä

Tertin kartanon pääsiäisherkut kotiin

Hyviä uutisia Tertistä – Pääsiäistä ei peruta tänäkään vuonna!

Haluamme ilahduttaa arvokkaita ystäviemme kaikin tavoin ja helpottaa pääsiäisen viettoa. Tarjoamme nyt vieraillemme erinomaisen tilaisuuden tilata Tertin kartanon maankuuluja ja maistuvia ruokia mukaan kotiin, mökeille tai muihin pääsiäisen viettopaikkoihin.

 Aloita pääsiäisherkuttelu kartanon savustamossa valmistetulla leppäsavulohella sekä tyrnimarinoidulla graavilohella. Pääruokana koko perheelle maistuu varmasti kartanon perinteisellä reseptillä valmistetut karitsan pyörykät. Herkkuhetken kruununjalokivi on makoisa pääsiäiskakku!

Rakenna valikoimastamme juuri Teille sopiva pääsiäisen herkkumenu ja nauti Tertin maistuvat pääsisäisruoat läheisten kanssa mökin tai kodin turvassa.

NOUTO TERTIN KARTANOSTA

Osta herkut verkkokaupastamme ja nouda Tertistä!

Tilaa ruoat verkkokaupastamme ja nouda paikan päältä 9.-11.4. klo 10-16
Tertin kartanon pääsiäisherkkutilaukset voi tehdä verkkokaupassamme aina torstaihin 9.4. saakka. Tilatut pääsiäisherkut ovat noudettavissa Tertin kartanosta 9.-11.4. klo 10-17, Kuopiontie 68, Mikkeli. Voimme myös sopia erillisestä noutoajasta ennakkoon tilauksen yhteydessä. Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse (015) 176 012 tai sähköpostilla tertti@tertinkartano.fi

Muita kuin pääsiäispöydän herkkuja voit tilata verkkokaupastamme 24/7. Tilaukset toimitetaan postitse toivomaasi osoitteeseen tai postin palvelupisteeseen.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.