Kartanoravintola avoinna koko syksyn

Tertin kartanon vaaleanpunainen kartanoravintola palvelee koko syksyn viikonloppuisin, ja ennakkotilauksesta toiveenne mukaan.

Tutustu aukioloaikoihin täältä. 

Tertin hurmaava vaaleanpunainen päärakennus palvelee syksyllä viikonloppuisin. Palkitussa kartanoravintolassa nautitaan perinteiseen tyyliin lounaalla sadonkorjuupöytää, joka tunnetaan raikkaista ja yllätyksellisistä mauistaan. Juhlapöydässä pääosassa on lähitilojen herkut, metsiemme riista ja järviemme kalat sekä oman puutarhan antimet.

Syksyllä oman maan herkut kannetaan notkuvaan sadonkorjuujuhlapöytään viikonloppuisin sekä ennakkotilauksesta isommille seurueille toiveidenne mukaan. Voit tiedostella yksityistilaisuuksia: [email protected]

Tertin kartanon juhlava sadonkorjuupöytä

Alkuruoat
Kartanon tyrnisilliä
Karviaisgraavattua lohta ja rakuunahyytelöä
Lahnaa & herkkutattia ja katajanmarjahyytelöä
Leppäsavustettua lohta ja rucolapestoa
Haukihyydykettä ja ”hörskykurkkua”
Iivarin savumuikut ja vaaleaa sinappikastiketta

”Kippis syksylle”

Taikinoitu kartanon pate ja viinimarjachutney
Savustettua nautaa ja tryffelimajoneesia
Tertin sorsasalaattia ja omenacalvadoshyytelöä

Lehtikaali-Caesar
Naurista ja omenaa
Kurpitsasalaattia, tattaria ja kurpitsansiementä
Vihersalaattia ja kauden marjoja

Oman leipomon leivät ja levitettä

Pääruoat
Hiillostettua siikaa ja sienimuhennosta
Peuranpaistia ja tumma herukkakastike
Savupunajuuriterriini
Perunat
Kauden kasvikset

Porkkanakakkua
Puolukka-suklaakupit
Yrttisokerikakku

Hinta: Aikuiset 44 €/hlö. Lapset alle 12-vuotta ½-hintaan ja alle 4-vuotiaat 10 €/hlö.

Tertin kartanon keittiömestarin pöytiin tarjoiltava illallinen

Keittiömestarin terveiset

Alkuruoat:
Lohicarpaccio, piparjuurta ja keltajuurta
*
Savustettua sorsaa, linnunmaksamoussea ja omenahilloketta
*
Punajuurta & perunahelmiä ja Illuusia juustoa
**
Pääruoat:
Paahdettua peuranfilettä, tatti-perunakroketti ja savupunajuuripyrettä
*
Haudutettua siikaa, vesikrassia ja kasvimaan terveiset
*
Sieniohrattoa, purjosipulia ja kurpitsaa

Jälkiruoka:
Porkkanakakkua, vadelmasorbettia

Hinta: 59 €/hlö

Kartanoravintola on avoinna illallisella koko syksyn lauantaisin, tai ennakkovarauksen mukaan. Kartanon keittiömestarin pöytiin tarjoiltavat neljän ruokalajin menut klo 18–21(22). Hinta: 59 €/hlö ja lapset alle 12-vuotta 35 €/hlö. Menu koostuu valitsemastasi alku- ja pääruoasta sekä amusesta ja jälkiruoasta. Lisäannokset 10 €/annos.

Suosittelemme kartanoravintolaan ennakkovarausta. Kuulemme mielellämme ennakkoon erityisruokavalioista ja allergioista.

Tutustu aukioloaikoihin täältä.

Varaa pöytä

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.