Tertin Kartano, Hotelli Punkaharju, Sahanlahti Resort ja TeaHouse of Wehmais ovat arvostettuja Saimaa Gastronomy -kohteita. Yhteistä kaikille on perheyrittäjyys, uniikki tarina ja rakkaus Saimaan seutuun sekä sen ainutlaatuiseen luontoon. Siksi kaikissa kohteissa arvostetaan vahvasti paikallisia raaka-aineita ja pientuottajien tuotteita. Menut rakentuvat kausituotteista ja siksi pöydän antimet vaihtuvat vuodenaikojen ja jopa päivän sään mukaan.

Lue lisää

Suosittelut

“Kartanossa kirjaimellisesti on ajatuksilla lupa versoa! Nautimme uskomattomasta flowsta kokoustaen kävellessä pirkin kartanon puutarhaa, kasvimaita ja peltomaisemia. Tarjolla olisi ollut viihtyisä kirjastokammari, mutta päädyimme poikkeuksellisesti ulkoilemaan, koska ilma oli niin hyvä. Hyvä niin. Kokouksen päätimme syksyiseen kahvilan lounaspöytään. Siinä parasta oli värikäs, tuore esillepano, monimuotoisuus ja uskomattoman pehmeä maa-artisokkakeitto.”
-Kiittäen ja lämpimästi suositellen, Hanna
________________________________

“Palaan kokoustamaan Tertin kartanoon kerta kerran jälkeen, koska siellä näkyy aina sesonkimme parhaat palat. Viimeksi vierailulla ihastutti kartanon omakasvattamat auringonkukat, jotka loistivat ympäri pihapiiriä sisällä ja ulkona.” -Riikka
_______________________________

“Olen tykästynyt kutsumaan tärkeät vieraani kartanon menu illallisille. Yksityisessä kammarissa hoituu samalla keskustelu ja makunystyröitä hipova ruokailukokemus.” -Mika
_______________________________

“Meillä on kymmenen henkilön johtoryhmä ja olemme nyt valinneet Tertin jo kolmatta kertaa kohtaamispaikaksemme. Onpa hieno tunne, kun meidän porukka täyttää koko hotellin ja saamme olla rauhassa omalla porukalla.” -Aki
______________________________

“Olen ruvennut järjestämään aamiaiskokouksia Tertissä, koska meidän tiimin kannalta sijainti on niin hyvä (reilu tunti Jyväskylästä, Kuopiosta ja Lahdesta) puhumattakaan kartanon upeasta aamiaisesta. Kirjaimellisesti “hyvän olon aamiainen” ja se puuro!” -Anne

Lähetä meille terveisiä