Kauppa

Liikelahjat & Lahjaideat – pääroolissa herkuttelu

Tervetuloa Tertin Kartanon verkkokauppaan – nautiskelijan, kulinaristin ja esteetikon paratiisiin. Tertin verkkokaupasta löydät Tertin kartanon rakastetut, aidosti lähituotetut sesongin parhaat herkut, netistä suoraan kotiovelle tilattuna. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat liikelahjat sekä paljon lahjaideoita kuten erilaisia ruokatuotteita ja tuotepaketteja. Toimitamme tuotteet Mikkelistä suoraan Espooseen, Vantaalle, Lahteen, Tampereelle tai minne tahansa Suomeen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa parhaat herkut kotiin tai ystävälle!

Talven parhaita makuja

Lahjaideat – herkkukorit ja muut tuotteet netistä yrityksille tai lahjaksi

Tertin Kartano on kotimaisten ruokamatkakohteiden keidas – nyt sinulla on mahdollisuus ostaa pala Tertin laadukasta elämäntyyliä ja tue samalla kotimaista luomu- ja lähiruokakulttuuria. Löydät verkkokaupasta laajan valikoiman lahjaideoita ja tuotepaketteja, jotka sopivat täydellisesti vaikkapa liikelahjaksi. Liikelahjat voidaan tarvittaessa toimittaa suoraan yrityksesi asiakkaille.

Tertin Kartano on tunnettu kulinaristin paratiisina ja esteetikon ihmemaana eteläisen Savon sydämessä. Kartanoravintolamme on ihastuttanut vieraita jo yli 40 vuotta ja nyt sinulla on mahdollisuus tilata Tertin kartanotalouden rakastatetuimmat herkut ja puodin antimet joko itselle tai lahjaksi. Valikoimastamme löydät talven tunnelmallisimmat sesonkituotteet pimeneviin iltoihin aina hyytelöistä- ja hilloista, liha- ja kalatuotteisiin, mausteisiin ja makeisiin, puhumattakaan luomujuomista aina ihanimpiin aamiaistuotteisiin.

Löydät meiltä ihanimmat lahjaideat, ruokalahjat, uniikit liikelahjat sekä kokoelman tarkasti valikoituja sisustustavaroita, kynttilöitä ja muita lahjatavaroita, joko itselle tai ystävälle.

Etsitkö uniikkia tai herkullista syntymäpäivälahjaa ystävälle? Tai lähituotettuja kotimaisia illanistujaisruokia itselle tai ruokalahjaksi? Vai kenties liikelahjaa henkilöstölle? Toimitamme verkkokaupastamme tilatut tuotteet suoraan kotiovelle kaikkialla Suomessa. Voit tilata lahjan vaikkapa ystävällesi Espooseen, Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Meiltä löydät runsaan valikoiman suomalaisen keittiön parhaimpia lähituotettuja herkkuja Eteläisen Savon gastronomisesta maailmasta. Tutustu ja ihastu!

Tilaa tuotteet netistä tai tule kokemaan herkut itse paikan päälle

Tertin kahvila- ja herkkupuoti palvelevat sinua verkkokaupan lisäksi ympärivuoden Tertin tunnelmallisessa kartanomiljöössä Mikkelissä. Tilaa laadukkaat tuotteet verkkokaupastamme tai tule tutustumaan valikoimaan paikan päälle.

Tertin kartanon kahvila- ja herkkupuoti sekä kartanoravintola ja kartanohotelli palvelevat vieraita ympäri vuoden, tarjoten ainutlaatuisen elämyksen Suomen kauneimmissa järvimaisemissa. Tutustu nyt Tertin kartanomaailmaan ja inspiroidu täysin uniikista matkakohteesta. Tule käymään joko päiväseltään tai poikkea kartanolomalle, vaikka viikonlopuksi. Löydä myös lisäinspiraatiota Tertin Kartanon blogista.

Onko sinulla kysyttävää verkkokauppamme tuotteista? Ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Me autamme sinua kaikissa tiedusteluissa. Etkö löydä verkkokaupasta etsimääsi? Ole yhteydessä tänään ja me löydämme sinulla kaipaamasi tuotteen. Autamme myös liikelahjojen valitsemisessa ja kerromme lisää ihastuttavista lahjaideoista.

Showing 1–16 of 138 results