Juhannus Tertin kartanossa

Oodi kesälle! 

Juhannusta voi viettää monella tapaa perinteisen mökkeilyn lisäksi. Juhannus on kesän ehdoton kohokohta, johon perinteisesti kuuluvat mökki ja sauna sekä tietysti rannassa roihuava juhannuskokko. Luonamme Tertissä saat Juhannuksen viettoon uuden ilmeen. Rentoudu luonamme kartanohotellissa, maistele kartanoravintolan herkkuja sekä nauti kesäisestä puutarhasta.

Mikäli matkaat mökille juhannuksen viettoon, saat luonamme herkullisen lähiruokalounaan sekä maukkaat mökkieväät. Voit tilata herkut myös ennakkoon verkkokaupastamme.

25.–27.6. Yöttömän yön juhlaa – Juhannus Tertin kartanossa

Kartanoravintolassa juhlava juhannuskattaus 12–16 ja 18–21(22)
-Hinta lounas 44 €/hlö ja illallinen 49 €/hlö
-Katso menu täältä ja varaa pöytä
-Tilaa Juhannuksen -Take away menu

Yötön yö -majoituspaketti
-Rentouttava yö Tertin kartanohotelissa sis. Kahden hengen majoitus, tervetulojuomat, aamiainen, avaimet salaisuuksien puutarhaan ja lounaan / illallisen kartanoravintolassa
-Hinta: 329 €/yö/2hh (varattavissa myyntipalvelussamme, majoitusajankohta 25.6.–8.8.) Tutustu hotelliin täältä.

JUHANNUKSEN JUHLAMENU TULOSSA PIAN

VARAA PÖYTÄ

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.

    herkut mökille