Tervetuloa Tertin kartanoon

Tertin Kartano on ainutlaatuinen matkakohde Savon sydämessä!

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Mikkelissä, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja. Täällä pääset kokemaan täyden palvelun makumatkan historiallisessa miljöössä.

Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Kahvila & Herkkupuoti ovat avoinna ympäri vuoden ma-su klo 10-18. Kokoukset, aktiviteetit ja juhlatilaisuudet järjestämme yli 40-vuoden kokemuksella.

Talven parhaat herkut kotiovellesi

Palkittua lähiruokaa ja maalaistunnelmaa inspiroivassa ympäristössä

Tertin Kartanon rennossa pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli, jonka kuusi uniikkia maalaistyyliin sisustettua huonetta palvelevat vieraita ympäri vuoden. Tertin laajat tilukset puutarhoineen ja villiruokafarmeineen tarjoavat vieraille kulinarististen elämysten lisäksi monenlaista aktiviteettia. Tule lumoutumaan yrttitarhan tuoksuista ja muodoista. Salaisuuksien puutarha puolestaan valloittaa jokaisen viherpeukalon ja esteetikon. Lue lisää opastetuista puutarhakierroksista, joiden lomassa on mahdollista yhdistää rentouttava kahvihetki, yrttitarhan lounas tai juhlavampi ruokailu kartanon ravintolassa.

Koe makumatka Tertissä. Sesonkilounas vuoden ympäri sekä täyden palvelun kokous- ja juhlapalvelu

Kahvila & Herkkupuoti ovat avoinna ympäri vuoden maanantaista sunnuntaihin klo 10-18. Tertissä on mahdollisuus myös järjestää kokoukset ja juhlatilaisuudet monipuolisten virkistävien aktiviteettien lomassa. Järjestämme tapahtumat yli 40-vuoden kokemuksella, vankalla osaamisella ja sydämellä. Tertissä sinulla on vastassa ihanteellinen ympäristö aina arjen juhlasta työpaikkojen virkistyspäiviä varten. Tertistä löytyy täyden palvelun puitteet onnistuneita kokouksia ja tilaisuuksia varten.

Kartanohotelli farmityylillä

Tule aistimaan Mikkelissä sijaitsevan Tertin Kartanon uniikkia tunnelmaa joko päiväseltään, tai poikkea viettämään täyden palvelun kartanoloma kaikkine herkkuineen yöksi tai useammaksi. Tertin pihapiirissä palvelee idyllinen kartanohotelli, jonka kuusi huonetta hemmottelevat vieraita tunnelmallisuudellaan.

Tutustu Tertin uniikkiin maailmaan ja ihastu. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, olethan meihin yhteydessä. Palvelemme sinua kaikissa kysymyksissä.

Tertin väki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan!