Saimaa Gastronomy -viikonloppu

Ihana kevät!

Saimaa Gastronomy -viikonloppu

Tervetuloa kanssamme viettämään villiä viikonloppua!
Suomen parhaat ruokakohteet – Tertin kartano, Hotelli Punkaharju, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais  – tarjoilevat pe-su 22.-23.5. värikkään kattauksen kevään makuja, jotka ovat valmistettu rakkaudella Saimaan seudun puhtaista raaka-aineista.

Meille Tertissä kevät on elinvoiman aikaa. Tertin ravintolan sesonki alkaa, kun luonto alkaa kukoistamaan ja kasvimaan sato tekee tuloaan. Viikonloppuna pihapiirissämme on paljon mukavaa tekemistä. Saavu ystävän tai perheen kanssa viettämään rauhallinen päivä pihapiirissämme ja kartanon herkkujen äärellä.

Tule juhlimaan kanssamme juhlimaan alkavaa kasvukautta!

22–23.5. Koko perheen villiyrttikarnevaali | Saimaa Gastronomy -tapahtuma

Kartanoravintolassa Kuusenkerkkää ja mahlaa juhlapöytä 12–16
-Hinta 39 €/hlö.
-Katso menu täältä ja varaa pöytä

Kahvilaravintolan villiyrttikarnevaali  
-Kahvila & herkkukauppa avoinna klo 10–18
-Villiyrttibrunssi klo 11–16, hinta 24,90€
-Tunnista villiyrtit leikkimieleinen arvauskisa
-Äänestä kaunein villikimppu
-Ohjatut villiyrttikierrokset kartanon luomumetsään, la 22.5. klo 12 ja 14, hinta 10€ /hlö
-Herkkukaupassa ”villit tuotteet” etuushintaan

Kevättä rinnassa -majoituspaketti
-Rentouttava yö Tertin kartanohotelissa sis. Kahden hengen majoitus, tervetulojuomat, aamiainen, pullo kuohuvaa ja herkkulautanen kahdelle huoneeseen toimitettuna
-Hinta: 239 €/yö/2hh (varattavissa myyntipalvelustamme 015 176 012, majoitusajankohta 21.–23.5.) Tutustu hotelliin täältä.

GASTRONOMY MENU TULOSSA PIAN

VARAA PÖYTÄ

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.